Skip to content

Wie zijn wij?

In 2020 ontstond Ecoselekt vanuit een gedeelde passie voor duurzame mobiliteit en groene energie. Gedreven door de groeiende behoefte aan elektrisch rijden en de bijbehorende infrastructuur, richtten Ecoselekt op met als doel een toonaangevende speler te worden in de installatie van laadpalen.

Vanaf het allereerste begin stonden wij voor innovatie, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Onze missie was duidelijk: hoogwaardige laadinfrastructuur bieden die niet alleen voldoet aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Met toewijding en expertise hebben we sindsdien talloze bedrijven, VvE’s en openbare instellingen geholpen bij het implementeren van laadpaaloplossingen. Of het nu gaat om een enkele laadpaal bij een bedrijfspand of een grootschalig project voor een parkeergarage, Ecoselekt staat bekend om zijn professionele aanpak en hoogwaardige installaties.

Vandaag de dag blijven we vooroplopen in de evoluerende wereld van elektrische mobiliteit. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid blijft onveranderd, en we blijven streven naar nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun elektrische mobiliteitsdoelen.

×