Skip to content
Easee home

Easee

Home Black

3,6 t/m 22kW

Volledig dynamisch laadvermogen 1,4–22 kW (1- en 3-fase opladen)
Optionele active Load balancing van maximaal 3 eenheden per zekering zonder extra infrastructuur d.m.v. de innovatieve Load Equalizer (draadloos) (Bestel hierboven mee)
Automatisch wachtrijsysteem
De load- en phase balancing werkt offline
Wifi-connectiviteit
3 jaar garantie
Universeel, past op alle soorten elektrische auto’s en voedingen
Volledige controle met de Easee-app of lokale wifi-interface
  • Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.

    Voordelen Easee home

    Maakt eenvoudig verbinding met een E-flux backoffice zodat de automatische verrekening van de laadsessie met bijvoorbeeld een werkgever geregeld kan worden. (Hiervoor is nog wel een abonnement nodig van E-flux welke niet is inbegrepen.)Configuratie is gemakkelijk door de Installer App die speciaal voor installateurs is gemaakt. (Beschikbaar voor zowel Android als iOS en is te downloaden via Google Play en Apple Store.) Is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een hoog beveiligingsniveau; IP54-certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting.

×